Tove Ditlevsens Vej 9

+45 6130 1115

mw@mw-byg.dk

Services

Udskiftning af vinduer og døre

Vinduer / Døre

Drømmer du om nye døre eller vinduer?

Kan du mærke det trækker ind af de gamle vinduer? Er terrassedøren begyndt at binde eller er standen ikke så god, som den engang har været? Vi har mange års erfaring med udskiftning samt montering af døre og vinduer.

Så skal du have monteret, udskiftet eller blot have rådgivning i dit valg af vinduer og døre, står vi altid klar til at udskifte eller montere alle typer og størrelser af vinduer og døre, både for private og erhvervsdrivende.

Vi er ligeledes uddannet i god energioptimering, så dine døre og vinduer altid er fremtidssikret. I forbindelse med isætningen af døre og vinduer, kan vi forstå eventuel efterisolering for at imødekomme energioptimeringen til fulde.

Vi står altid klar til at hjælpe dig – uanset om det blot er udskiftning af én enkelt dør eller en komplet renovering.

 

Vi holder, hvad vi lover

Vi mener når vi siger, at "en aftale er en aftale". Og vigtigst af alt, så efterlever vi det. Du behøver dog ikke kun stole på vores ord - de bliver bakket op af vores medlemskaber i diverse garanti-ordninger, der gør at du trygt kan sove om natten, hver gang.

15 års erfaring

Vi har siden 2005 løst mere end 4000 opgaver i alle størrelser. Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Store som små opgaver

Vi er vant til at håndtere mindre som store opgaver inden for tømrer- og byggebranchen, og har ved større projekter en lang række samarbejdspartnere, som vi benytter, hvis nødvendigt.

NYE DØRE OG VINDUER

Vidste du, at du kan spare en masse penge, hvis du har de rette døre og vinduer?

INDHENT TILBUD PÅ MONTERING ELLER UDSKIFTNING AF NYE DØRE ELLER VINDUER

Værd at vide

Få en skræddersyet løsning til dit behov

Vi har nogle meget konkurrencedygtige priser på vores døre og vinduer.

Går du med en drøm om at udskifte døre og vinduer, så kommer vi gerne forbi til en snak og tager et grundigt kig på din ejendom. Ud fra denne vurdering laver vi et gratis tilbud, som selvfølgelig også er uforpligtende. 

På trods af vores gode prier går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og sørger altid for at levere den bedsttænkelige service og ikke mindst produkt.

Tømrerfirmaet MW-BYG blev grundlagt i 2005 af tømrermester Martin Weidinger, og har siden da løst mere end 4000 opgaver i alle størrelser.
Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS I DAG

© 2020 All Rights Reserved MW BYG ApS

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Tømrerfirmaet MW-BYG blev grundlagt i 2005 af tømrermester Martin Weidinger, og har siden da løst mere end 3000+ opgaver i alle størrelser.

Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Kontaktinformation