Tove Ditlevsens Vej 9

+45 6130 1115

mw@mw-byg.dk

Services

Gulve og lofter

Gulve / lofter

Få et flot nyt gulv eller loft

Der kan være mange årsager til, at det er ved at være tid til at skifte loft eller gulv. Det kan være det gamle loft får stuen til at se mørkt ud eller at gulvene på børneværelserne er gamle og slidte. Uanset opgaven og omfanget, så står vi altid klar til at varetage udskiftningen til et flot loft eller gulv. 

Vi ved, at et loft eller et nyt gulv kan give huset en helt ny fremtoning, og det er kun fantasien der sætter grænser, når du vælger MWBYG til din leverandør af ny gulv- og loftsløsninger.

Som ved vores andre services, så er vi altid energibevidste, og monteringen af nye gulve og lofter er ikke en undtagelse. Vi vejleder altid omkring de eventuelle energivenlige løsninger, som kan nedsætte varmeregningen og forbedre indeklimaet.

Vi holder, hvad vi lover

Vi mener når vi siger, at "en aftale er en aftale". Og vigtigst af alt, så efterlever vi det. Du behøver dog ikke kun stole på vores ord - de bliver bakket op af vores medlemskaber i diverse garanti-ordninger, der gør at du trygt kan sove om natten, hver gang.

15 års erfaring

Vi har siden 2005 løst mere end 4000 opgaver i alle størrelser. Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Store som små opgaver

Vi er vant til at håndtere mindre som store opgaver inden for tømrer- og byggebranchen, og har ved større projekter en lang række samarbejdspartnere, som vi benytter, hvis nødvendigt.

Nyt gulv eller loft

Er det blevet tid til at shine husets lofter op? Eller er gulvene blevet for slidte?

INDHENT TILBUD PÅ NYT GULV ELLER LOFT

Værd at vide

Stor ekspertise er påkrævet

En god sparringspartner er vigtig.

Det kan være svært at vurdere, hvorvidt det kan betale sig enten at reparere eller udskifte, og vi mener bestemt heller ikke det er kundens ansvar at give denne vurdering. Vi har specialiseret os i gulve og lofter, og det er derfor en god idé at trække på vores mangeårige erfaring næste gang du skal have udskiftet eller repareret dit gulv eller loft.

Vi tilbyder altid en personlig og individuel rådgivning.

Tømrerfirmaet MW-BYG blev grundlagt i 2005 af tømrermester Martin Weidinger, og har siden da løst mere end 4000 opgaver i alle størrelser.
Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS I DAG

© 2020 All Rights Reserved MW BYG ApS

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Tømrerfirmaet MW-BYG blev grundlagt i 2005 af tømrermester Martin Weidinger, og har siden da løst mere end 3000+ opgaver i alle størrelser.

Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Kontaktinformation