Tove Ditlevsens Vej 9

+45 6130 1115

mw@mw-byg.dk

Services

Hovedentrepriser

Tømrer der også kan klare hovedentrepriser

Skal du bruge en kompetent hovedentreprenør?

Vi har mange års erfaring med bl.a. nybyggeri, renovering og ombygning, og disse kan vi udføre som hovedentreprenører. Vi garanterer altid, uanset samarbejdsform, en professionel projektstyring og at håndværket er af høj kvalitet.

Vi tager os af fagentreprenørerne, økonomien og selve byggeriet, hvilket vil sige vi har det overordnede ansvar for disponeringen og styringen af fagentrepriserne. 

Hertil sørger vi for at tidsplanen bliver fulgt til punkt og prikke, at arbejdet mellem fagentreprenørerne er koordineret og at byggeriet står klar til tiden. 

Vi garanterer professionel rådgivning fra idé til færdigt projekt, stor erfaring, et tæt samarbejde og et højt service- og kvalitetsniveau.

 

Vi holder, hvad vi lover

Vi mener når vi siger, at "en aftale er en aftale". Og vigtigst af alt, så efterlever vi det. Du behøver dog ikke kun stole på vores ord - de bliver bakket op af vores medlemskaber i diverse garanti-ordninger, der gør at du trygt kan sove om natten, hver gang.

15 års erfaring

Vi har siden 2005 løst mere end 4000 opgaver i alle størrelser. Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Store som små opgaver

Vi er vant til at håndtere mindre som store opgaver inden for tømrer- og byggebranchen, og har ved større projekter en lang række samarbejdspartnere, som vi benytter, hvis nødvendigt.

Hovedentreprise

Mangler du projekteret bygningsarbejde udført af en hovedentreprenør?

INDHENT TILBUD PÅ HOVEDENTREPRISE

Værd at vide

Vi har stor erfaring med hovedentrepriser

Vi påtager os det fulde ansvar som hovedentreprenør

Vi indgår de nødvendige aftaler og kontrakter med vores underentreprenører, og står for al styring og koordinering af tidsplaner, økonomi,

byggeledelse m.v. Hertil gør vi altid alt for, at byggeriet bliver leveret til tiden. Og til prisen.

Tømrerfirmaet MW-BYG blev grundlagt i 2005 af tømrermester Martin Weidinger, og har siden da løst mere end 4000 opgaver i alle størrelser.
Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS I DAG

© 2020 All Rights Reserved MW BYG ApS

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Tømrerfirmaet MW-BYG blev grundlagt i 2005 af tømrermester Martin Weidinger, og har siden da løst mere end 3000+ opgaver i alle størrelser.

Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Kontaktinformation