Tove Ditlevsens Vej 9

+45 6130 1115

mw@mw-byg.dk

Services

Køkken / inventar

Køkken / inventar

Din kompetente køkkenmontør

Står du og skal have monteret eller renoveret et køkken? Vi står altid til rådighed uanset opgaven, og kan give et skarpt tilbud på monteringen eller renoveringen af dit køkken.

Det kan være du længe har gået og tænkt over et nyt køkken, men bare aldrig rigtig har haft tid og overskud til at gå i gang med projektet, fordi du har tænkt at et nyt køkken koster en formue. Vi kan ikke påstå at det er gratis at få sat et køkken op, men med os som din allieret, kan du spare en masse penge uden at du går på kompromis med kvaliteten.

Det kan også være, at du står med et køkken, som egentlig blot kræver en opfriskning, så du atter en gang kan stå veltilfreds og lave mad i dit køkken. Dét kan vi også hjælpe med. Vi udfører køkkenrenovering til gode og overkommelige priser, så du kan få renoveret dit køkken med pengepungen i god behold.

En renovering af dit køkken kan føles som om du har fået et helt nyt, og vi oplever at rigtig mange af vores køkkener, føler en helt ny glæde til at opholde sig i netop dét rum, hvor store dele i forvejen bruger rigtig mange timer.

Vi holder, hvad vi lover

Vi mener når vi siger, at "en aftale er en aftale". Og vigtigst af alt, så efterlever vi det. Du behøver dog ikke kun stole på vores ord - de bliver bakket op af vores medlemskaber i diverse garanti-ordninger, der gør at du trygt kan sove om natten, hver gang.

15 års erfaring

Vi har siden 2005 løst mere end 4000 opgaver i alle størrelser. Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Store som små opgaver

Vi er vant til at håndtere mindre som store opgaver inden for tømrer- og byggebranchen, og har ved større projekter en lang række samarbejdspartnere, som vi benytter, hvis nødvendigt.

Nyt køkken?

Er dit køkken slidt og gammeldags?

INDHENT TILBUD PÅ ET NYT KØKKEN ELLER KØKKENRENOVERING

Værd at vide

Nyt køkken eller istandsættelse af det gamle?

Vi står klar til at hjælpe dig i dag.

Når vi monterer eller udfører renovering af dit køkken er det med fokus på at levere et færdigt køkken, der står helt fejlfrit og klar til brug. Der er mange fordele ved at vælge en professionel køkkenmontør, men én af de vigtigste er præcisionen som vi opsætter eller renoverer dit køkken med. Denne præcision gør, at der ikke kommer uforudsete udgifter efter en eventuel renovering eller montering af dit køkken.

Tømrerfirmaet MW-BYG blev grundlagt i 2005 af tømrermester Martin Weidinger, og har siden da løst mere end 4000 opgaver i alle størrelser.
Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS I DAG

© 2020 All Rights Reserved MW BYG ApS

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Tømrerfirmaet MW-BYG blev grundlagt i 2005 af tømrermester Martin Weidinger, og har siden da løst mere end 3000+ opgaver i alle størrelser.

Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Kontaktinformation