Tove Ditlevsens Vej 9

+45 6130 1115

mw@mw-byg.dk

Services

Nybyggeri

Nybyg

Unikt og personligt nybyggeri

Det kan være svært at finde lige præcis dét hus, der passer dine behov, og det kan være en opslidende og tidskrævende jagt, der ikke altid ender i noget positivt. Forventningerne til udseende, pris og beliggenhed kan være svære at få indfriet, og derfor kan det være den helt rigtige løsning, at få bygget noget nyt, der passer præcis til dig og dine ønsker.

Vi anbefaler nybyggeri til dem der ønsker et meget personligt præg, hvad end det er traditionelt eller moderne. Det er dog åbentlyst, at det ikke er hvem som helst, som skal stå for sit nybyggeri, da arbejdet skal udføres ordentligt ellers kan det være en bekostelig affære.

Vi varetager al indbyrdes kommunikation og planlægning i forbindelse med nybyggeriet. Vi er derfor både projektstyrer og tovholder på hele projektet, hvilket gør at du i sikre hænder, hele vejen gennem nybyggeriet. På den måde sikrer vi, at vi sparer dig for en masse tid, bekymringer og i sidste ende penge.

Vi holder, hvad vi lover

Vi mener når vi siger, at "en aftale er en aftale". Og vigtigst af alt, så efterlever vi det. Du behøver dog ikke kun stole på vores ord - de bliver bakket op af vores medlemskaber i diverse garanti-ordninger, der gør at du trygt kan sove om natten, hver gang.

15 års erfaring

Vi har siden 2005 løst mere end 4000 opgaver i alle størrelser. Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Store som små opgaver

Vi er vant til at håndtere mindre som store opgaver inden for tømrer- og byggebranchen, og har ved større projekter en lang række samarbejdspartnere, som vi benytter, hvis nødvendigt.

Nyggeri

Sæt dit personlige præg på byggeriet, og få præcis dét du ønsker.

INDHENT TILBUD PÅ NYBYGGERI

Værd at vide

Ansvaret for nybyggeri forpligter

Vi udfører nybyggeri i Næstved og på hele Sjælland.

Nybyggeri kan for mange virke overskuelige og som en tidskrævende proces, men ikke for os. Vi påtager os ansvaret for hele byggeriet, hvad enten det gælder privatboliger, insitutioner, ældreboliger eller virksomheder. Her er udfordringen altid den samme: at skabe præcis dét kunden ønsker inden for de givende rammer. 

Og det er vi eksperter i. Vi kan give dit nybyggeri et stort løft, uanset om opgavens omfang og hvordan du vælger at bruge os.

Lad os vise dig, hvordan du kommer i mål med dit nybyggeri.

Tømrerfirmaet MW-BYG blev grundlagt i 2005 af tømrermester Martin Weidinger, og har siden da løst mere end 4000 opgaver i alle størrelser.
Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS I DAG

© 2020 All Rights Reserved MW BYG ApS

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Tømrerfirmaet MW-BYG blev grundlagt i 2005 af tømrermester Martin Weidinger, og har siden da løst mere end 3000+ opgaver i alle størrelser.

Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Kontaktinformation