Tove Ditlevsens Vej 9

+45 6130 1115

mw@mw-byg.dk

Services

Tagrenovering og tagbehandling

Tagrenovering / Tagbehandling

Skal du have renoveret dit tag?

Taget er en utrolig vigtig bestanddel af husets fremtoning, og er ikke mindst med til at danne rammen om dit hus. Vi har derfor specialiseret os i tagarbejde, og kan løse alle former for tagrenovering og udskiftning af tegltage, hvis du for eksempel skal have lagt nyt tag i forbindelse med nybygning, tilbygning eller renovering.

 

Nogle tagprojekter kræver et større mandskab og involverer en større gruppe af håndværker. Her kan nævnes tømrere, murere og blikkenslagere. Af selvsamme årsag er MW BYG et sikkert valg, da vi har kompetente og professionelle samarbejdspartnere på alle felter.

 

Vi holder, hvad vi lover

Vi mener det når vi siger, at "en aftale er en aftale". Og vigtigst af alt, så efterlever vi det. Du behøver dog ikke kun stole på vores ord - det bliver bakket op af vores medlemskaber i diverse garanti-ordninger.

Mere end 15 års erfaring

Vi har siden 2005 løst mere end 4000 opgaver i alle størrelser. Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme er medvirkende til, at vi altid kan levere en høj kvalitet uanset projektets størrelse.

Store som små opgaver

Vi er vant til at håndtere mindre som store opgaver inden for tømrer- og byggebranchen, og har ved større projekter en lang række samarbejdspartnere, som vi benytter, hvis nødvendigt.

TAGRENOVERING

Har dit tag taget skade af vind og vejr, og trænger til at blive shinet op og få en bedre fremtoning?

Skulle dit problem mangle på listen, så tøv ikke. Giv os et ring, og så er vi sikre på, at vi finder den helt rigtige løsning på dit tagproblem.

INDHENT TILBUD PÅ TAGRENOVERING

Værd at vide

Stor ekspertise er påkrævet

Vi udfører renovering af tag i Næstved og på hele Sjælland.

Ved renovering eller udskiftning af dit tag kræves der et stort forarbejde, for at taglægningen kan forekomme præcis og som ønsket. Derfor lægger vi et stort fokus på undertag, lægter, konstruktioner mm. 

bliver udført med stor præcision og på en brugsrigtig facon. Modsat kan en upræcis taglægning medføre en lang række skader, så som fugt, utæthed og råd

Tømrerfirmaet MW-BYG blev grundlagt i 2005 af tømrermester Martin Weidinger, og har siden da løst mere end 4000 opgaver i alle størrelser.
Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS I DAG

© 2023 All Rights Reserved MW BYG ApS

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Tømrerfirmaet MW-BYG blev grundlagt i 2005 af tømrermester Martin Weidinger, og har siden da løst mere end 3000+ opgaver i alle størrelser.

Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Kontaktinformation