Tove Ditlevsens Vej 9

+45 6130 1115

mw@mw-byg.dk

Services

Tilbygning og ombygning

Tilbygning / ombygning

Gør din drøm til virkelighed

Drømmer du om en ny tilbygning, udestue eller måske ny 1. sal? Vi står altid klar til at varetage alle typer af tilbygningsopgaver, og kan altid levere et resultat, hvor der er taget højde for selv de mindste detaljer.

Det kan også være, at du måske bor i en ældre bolig, hvor der er behov for en eventuel ombygning. Det kan være køkkenet, som måske er bygget i en lidt ældre stil, og du nu gerne vil have et mere åbent køkken-alrum. Her kan vi selvfølgelig hjælpe med at gøre alle typer af rum mere åbne. Ombygning er også meget andet end køkkener, her kan nævnes soveværelser, kontorer, børneværelser mm. og også her kan vi være behjælpelige.

Vi holder, hvad vi lover

Vi mener når vi siger, at "en aftale er en aftale". Og vigtigst af alt, så efterlever vi det. Du behøver dog ikke kun stole på vores ord - de bliver bakket op af vores medlemskaber i diverse garanti-ordninger, der gør at du trygt kan sove om natten, hver gang.

15 års erfaring

Vi har siden 2005 løst mere end 4000 opgaver i alle størrelser. Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Store som små opgaver

Vi er vant til at håndtere mindre som store opgaver inden for tømrer- og byggebranchen, og har ved større projekter en lang række samarbejdspartnere, som vi benytter, hvis nødvendigt.

Tilbygning / ombygning

Få en energirigtig løsning og spar penge på varmeregningen

INDHENT TILBUD PÅ TILBYGNING ELLER OMBYGNING

Værd at vide

Alle typer renovering og ombygning

Vi udfører tilbygning og ombygning i Næstved og på hele Sjælland.

Vi er den helt rigtige partner, hvis du står og skal have ombygget eller nybygget hele eller dele af dit hus. Alt fra gulv til loft er inden for vores ekspertise, og vi har siden 2005 kunne levere en kvalitetsservice til tiden. og til prisen. Få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, og lad os komme med en vurdering af projektets omfang og pris.

Tømrerfirmaet MW-BYG blev grundlagt i 2005 af tømrermester Martin Weidinger, og har siden da løst mere end 4000 opgaver i alle størrelser.
Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Vi står altid klar til at hjælpe

KONTAKT OS I DAG

© 2023 All Rights Reserved MW BYG ApS

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Tømrerfirmaet MW-BYG blev grundlagt i 2005 af tømrermester Martin Weidinger, og har siden da løst mere end 3000+ opgaver i alle størrelser.

Denne erfaring kombineret med vores høje professionalisme, er medvirkende til at vi altid kan levere en høj kvalitet, uanset projektets størrelse.

Kontaktinformation